Moneyguru24

Tietoa meistä

Tervetuloa MoneyGuru24.comin – ilmaisen verkkopalvelumme avulla voit vertailla lainoja. Sivustomme on suunniteltu auttamaan sinua sinun yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten sopivan lainan löytämisessä. Mahdollisimman tarkkojen vertailutulosten varmistamiseksi keräämme käyttämämme tiedot.

Hyödyllistä tietoa kuluttajien oikeuksista, henkilökohtaisesta varainhoidosta ja velanhallinnasta:

Autamme sinua löytämään tietoa alueesi finanssiyritysten tarjoamista pikalainoista.

Autamme sinua säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa.Sen sijaan, että etsisit sinulle parhaiten sopivaa lainaa internetin rajattomasta tietotulvasta, voit katsoa kaikki tarpeelliset tiedot nopeasti ja sivuiltamme. Anna meidän auttaa sinua löytämään paras lainaratkaisu! Palvelumme käyttö ei vaadi henkilötietojen luovuttamista.

Asetamme aina sinun etusi etusijalle, emmekä edusta mitään tiettyä finanssiyritystä.Sivustomme tarkoituksena on ainoastaan tarjota tietoa. MoneyGuru24.comin tarkoituksena ei ole suositella sinulle tietyn tuotteen tai palvelun ostamista. Suosittelemme lämpimästi, että kysyt aina neuvoa riippumattomalta ammattilaiselta ennen finanssipalvelujen ostoa.

 

Tietoa yrityksestämme

MoneyGuru24.com in omistaa ja sitä hallinnoi MoneyGuru SIA.

Osoitteemme:
Calispurvakatu 27, Balozi,
Latvia, LV-2128

MoneyGuru SIA (rek. nro 41503072001) on rekisteröity Latvian kaupparekisteriin (RE). ”RE on oikeushenkilö, joka toimii Oikeusministeriön valvonnan alaisena ja jonka toimintaa säätelee laki ”Latvian tasavallan kaupparekisteristä”, jonka säädösten hyväksynnästä ja voimaansaattamisesta vastaa Latvian hallitus.”

 

 

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2024. All rights reserved.

Käyttäessäsi verkkosivustoamme hyväksyt samalla evästeiden käyttömme.