Moneyguru24

Ehdot ja säännöt

Johdanto

Tämän sivuston (MoneyGuru24.com) omistaa ja sen tarjoaa MoneyGuru SIA (rekisteröity Latvian tasavallan yritysrekisteriin (RE) yrityksen rekisterinumerolla 41503072001) ja sen rekisteröity osoite on  Calispurvakatu 27, Balozi, Latvia, LV-2128.
Näissä ehdoissa ja säännöissä ”me” kaikissa taivutusmuodoissaan viittaa sivustoon MoneyGuru24.com, ja "sinä" kaikissa taivutusmuodoissaan viittaa kaikkiin henkilöihin, jotka käyvät sivustolla ja käyttävät sitä.

1. Yleistä

1.1. Ehdot ja säännöt sääntelevät tämän sivuston käyttöä. Sinä hyväksyt nämä ehdot ja säännöt kokonaan käyttämällä tätä sivustoa.

1.2. Tämän sivuston käyttö ei ole suositeltua, mikäli sivustoa käyttävä henkilö ei hyväksy näitä ehtoja ja sääntöjä.

1.3. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias käyttääksesi tätä sivustoa.

1.4. Me pidätämme oikeuden korjata näitä ehtoja ja sääntöjä ilman etukäteen annettavaa ilmoitusta. Korjatut ehdot ja säännöt ovat voimassa siitä päivämäärästä lähtien, jolloin ne julkaistaan tällä sivustolla. Koska näitä ehtoja ja sääntöjä voidaan korjata, suosittelemme, että tarkistat ne aina käydessäsi tällä sivustolla. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt nämä ehdot ja säännöt.

2. Palvelumme

2.1. Me tarjoamme riippumatonta verkkopohjaista palvelua, jonka avulla voit tutkia ja vertailla tietoja kolmansien osapuolten tarjoamista lainoista, jotka on julkaistu tällä sivustolla. Vertailupalvelumme käyttö on sinulle ilmaista. Me emme lisää maksuja tai provisioita vertaamiisi tuotteisiin tai palveluihin. Palvelumme esittelee sinut kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat lainoja ja muita rahoituspalveluita. Me saamme maksuja laskuttamalla kolmansien osapuolten rahoituspalveluiden tarjoajilta maksuja ja/tai provisioita asiakkaiden hankinnoista.

2.2. Mikään tällä sivustolla oleva ei ole eikä sen pidä katsoa muodostavan rahallista neuvontaa, suosituksia tai hyväksyntää taholtamme jotakin tällä sivustolla esiintyvää rahoituspalvelua kohtaan. Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu vain yleiseen tiedotustarkoitukseen, ja ne tarjotaan sinulle, jotta voisit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan rahoitusalan palvelun. Sinun tulee aina tarkistaa sinua kiinnostavan rahoitusalan palvelun sopivuus, riittävyys ja tarkoituksenmukaisuus. Kehotamme sinua hankkimaan riippumatonta ja ammattimaista neuvontaa ennen kuin hankit rahoitusalan palveluita.

2.3. Mikään tällä sivustolla oleva ei ole, eikä sen pidä katsoa muodostavan tarjousta myydä sinulle mitään erityistä rahoitusalan palvelua, tai solmia kanssasi sopimusta koskien rahoitusalan palveluita.

2.4. Pyrimme tarjoamaan keskeytymättömän pääsyn tälle sivustolle. Me emme kuitenkaan takaa tämän sivuston keskeytymätöntä saatavuutta meistä riippumattomien vahinkojen tai tilanteiden sattuessa. Pidätämme oikeuden keskeyttää, rajoittaa tai lopettaa pääsysi tälle sivustolle milloin vain.

2.5. Pidätämme oikeuden korjata, poistaa, muokata ja lisätä tällä sivustolla esillä olevia tietoja, aineistoa, sisältöä ja dataa ilman etukäteen annettavaa ilmoitusta.

3. Sallittu käyttö

3.1. Saat vierailla sivustolla ja käyttää sitä vain henkilökohtaisessa, ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Tällä sivustolla saa käydä ja sitä saa käyttää vain sinä yksityishenkilönä tai sinä yrityksenä etsien rahoitusalan palveluita suoraan ja itseäsi varten. Tällä sivustolla käynti ja sen käyttö muuhun kuin henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on ankarasti kielletty.

3.2. Et saa käyttää tätä sivustoa:

3.2.1. Laittomalla, petollisella tai kaupallisella tavalla.

3.2.2. Vahingoittaaksesi, solvataksesi, uhkaillaksesi, herjataksesi, loukataksesi kunniaa, pelotellaksesi tai häiritäksesi muita henkilöitä, tai millään tavalla, joka loukkaa toisen henkilön yksityisyyttä tai on siveetöntä, loukkaavaa, vihamielistä, säädytöntä, sopimatonta, vastenmielistä, tuomittavaa, syrjivää tai haitallista meidän määritelmiemme mukaan.

3.2.3. Luodaksesi, tarkistaaksesi, vahvistaaksesi, päivittääksesi, muokataksesi tai korjataksesi omiasi tai toisen henkilön tietokantoja, arkistoja tai hakemistoja.

3.2.4. Korjataksesi, muokataksesi, peukaloidaksesi tai takaisinmallintaaksesi mitään tämän sivuston osia.

3.2.5. Tavalla, joka häiritsee, rasittaa tai haittaa kohtuuttomalla tai suhteettomalla tavalla teknisiä järjestelmiämme ja viestintäämme oman määrittelymme mukaan.

3.2.6. Käyttämällä mitään automatisoitua ohjelmistoja, menetelmiä, ohjelmia, robotteja, hakuohjelmia, hämähäkkejä, tietojen louhintaa, troolausta tai muita automaattisia näytönlukijaohjelmistoja, menetelmiä, ohjelmia tai järjestelmiä.

4. Immateriaalioikeudet

4.1. Tällä sivustolla esillä olevat tiedot, sisältö, aineisto ja data kuuluvat meille, lisenssinantajillemme tai esillä oleville rahoituspalveluiden tarjoajille. Henkilökohtaiseen käyttöösi voit väliaikaisesti tulostaa, kopioida, ladata tai tallentaa otteita tiedoista, sisällöstä, aineistosta ja datasta, joka on esillä tällä sivustolla, seuraavin ehdoin:

4.1.1. Tällä sivustolla esillä olevaa tietoa, sisältöä, aineistoa ja dataa ei saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa eikä sitä saa hyödyntää kaupallisesti millään tavalla ilman etukäteen saatua kirjallista suostumusta.

4.1.2. Et saa käyttää automaattisia ohjelmistoja, käytäntöjä, ohjelmia, robotteja, hakuohjelmia, hämähäkkejä, tietojen louhintaa, troolausta tai muita automaattisia näytönlukijaohjelmistoja, menetelmiä, ohjelmia tai järjestelmiä.

4.1.3. Tietoja ei saa myydä eikä siirtää kolmansille osapuolille.

4.1.4. Kopioissa on oltava kaikki tämän sivuston tekijänoikeus- ja muut immateriaalioikeushuomautukset. Et saa muokata tällaisia tietoja, sisältöä, aineistoa ja dataa paperi- tai digitaalisissa kopioissa.

4.1.5. Tällaisten tietojen, sisällön, aineiston ja datan tekijöinä on esitettävä meidät, lisenssinantajamme tai esillä olevat rahoituspalveluiden tarjoajat.

4.2. Me omistamme kaikki MoneyGuru24.com-sivuston oikeudet.

5. Vastuumme rajoitus

5.1. Pyrimme varmistamaan, että tämän sivuston tiedot ovat täsmällisiä ja ajan tasalla olevia – korjaamme virheet mahdollisimman pian ne huomattuamme.

5.2. Emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia mistään sinulle aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta, joka liittyy sivustolla tai kolmansien osapuolten sivustoilla esillä olevista kolmansista osapuolista kerätyistä tiedoista, sisällöstä, aineistosta tai datasta. Me emme tarkista, tarkkaile, arvioi, vahvista, hyväksy emmekä varoita sinua siitä, että kyseiset tiedot, sisältö, aineisto tai data voi olla epätarkkaa, epätäydellistä tai vanhentunutta. On omalla vastuullasi tarkistaa, että tiedot, sisältö, aineisto tai data on täsmällistä, kattavaa, virheetöntä ja ajan tasalla olevaa.

5.3. Mitkään tällä sivustolla tai kolmansien osapuolten sivustoilla olevat kolmansien osapuolten esittämät mielipiteet, neuvot, arviot, arvostelut ja kommentit (mukaan lukien käyttäjäkommentit) eivät edusta omia näkemyksiämme, mielipiteitämme, neuvojamme, arvioitamme tai arvostelujamme. Sinun ei pidä luottaa tällaisiin tietoihin, emmekä me tarkasta, tarkkaile, arvioi, vahvista tai hyväksy niitä. Me emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia mistään sinulle aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista, jotka ovat yhteydessä näkemyksiin, mielipiteisiin, arvioihin, arvosteluihin tai kommentteihin, tai niiden täsmällisyyteen, oikeellisuuteen ja kattavuuteen.

5.4. Me emme takaa, että tällä sivustolla tai kolmansien osapuolten sivustoilla olevat tiedot, sisältö, aineisto tai data ei sisällä viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia, Troijan hevosia, matoja, logiikka pommeja tai muuta, jolla voi olla saastuttava, haitallinen tai tuhoisa vaikutus teknologiaan. Suosittelemme, että käytät asianmukaisia viruksilta suojaavia ohjelmistoja. Me emme ole vastuussa emmekä korvausvelvollisia mistään kärsimistäsi vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat yllä mainituista sysitä kolmansien osapuolten takia.

5.5. Me emme ole vastuussa emmekä korvausvelvollisia mistään kärsimistäsi vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat kohtuullisesti meistä riippumattomista syistä, mukaan lukien tietojen, sisällön, aineiston ja datan elektroninen lähettäminen internetin välityksellä sekä niiden sieppaaminen ja salauksen purkaminen muiden toimesta.

5.6. Me emme ole vastuussa emmekä korvausvelvollisia mistään epäsuorista vahingoista tai menetyksistä, joita voit kärsiä liittyen tämän sivuston käyttöön (mukaan lukien odottamiesi säästöjen menetys, liiketoiminnan tai liiketoimintamahdollisuuden menetys sekä ansion tai tulojen menetys) emmekä mistään vahingoista tai menetyksistä, joita voit kärsiä liittyen tämän sivuston käyttöön.

6. Vastuumme poissulkeminen

6.1. Huomaa, että tällä sivustolla olevat tuotteiden ja rahoitusalan palveluiden tiedot ja kuvaukset eivät ehkä edusta kaikkien rahoitusalan palveluiden ominaisuuksien täydellisiä tietoja sekä ehtoja sääntöjä, eivätkä ne ole täydellinen luettelo lainamahdollisuuksistasi. Varmista, että luet huolellisesti kaikkien rahoitusalan palveluiden ehdot ja säännöt ennen hakemuksen tekemistä.

6.2. Jos haet rahoitusalan tuotetta tai palvelua, sinuun ottaa yhteyttä kolmas osapuoli (pankki tai muunlainen lainanantaja), joka tarjoaa sinulle kyseisen rahoitusalan tuotteen tai palvelun omien ehtojensa ja sääntöjensä mukaisesti. On omalla vastuullasi lukea, ymmärtää ja hyväksyä kyseiset ehdot ja säännöt ennen sopimuksen solmimista koskien rahoitusalan tuotetta tai palvelua. Me emme ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, jonka voit kärsiä liittyen kolmannen osapuolen kanssa allekirjoittamasi sopimuksen ehtoihin ja sääntöihin liittyen rahoitusalan tuotteeseen tai palveluun.

6.3. Kolmannen osapuolen sivuston käyttöä hallitsevat kyseisen sivuston ehdot ja säännöt. Tällaiset käyttöehdot ja -säännöt sekä tietosuoja ovat erilaiset kuin nämä ehdot ja säännöt. On sinun vastuullasi lukea, ymmärtää ja hyväksyä kolmannen osapuolen sivuston ehdot ja säännöt ennen kyseisen sivuston käyttöä. Me emme ole vastuussa emmekä korvausvelvollisia mistään menetyksistä tai vahingoista, joita saatat kärsiä liittyen kolmansien osapuolten sivustojen ehtoihin ja sääntöihin.

6.4. Mitkään näkemykset, mielipiteet, neuvot tai tuki, jota saat kolmannelta osapuolelta käytettyäsi tätä sivustoa, eivät edusta näkemyksiämme, mielipiteitämme, neuvojamme tai tukeamme, emmekä me tarkista, tarkkaile, arvioi, vahvista, emmekä hyväksy niitä. Me emme hyväksy, suosittele emmekä ota vastuuta mistään kolmannesta osapuolesta, joka tarjoaa sinulle näkemyksiä, mielipiteitä, neuvoja tai tukea Me emme ole vastuussa emmekä korvausvelvollisia mistään menetyksistä tai vahingoista, joita saatat kärsiä liittyen tällaisiin näkemyksiin, mielipiteisiin, neuvoihin tai tukeen, mukaan lukien liittyen kolmansien osapuolten täsmällisyyteen, totuudenmukaisuuteen tai kattavuuteen liittyen näihin näkemyksiin, mielipiteisiin, neuvoihin ja tukeen.

6.5. Huomaa, että tämä sivusto tarjoaa tietoa laajasta valikoimasta rahoitusalan palveluja ja tuotteita, ja markkinoilla saattaa olla muita tuotteita ja palveluita, jotka eivät ole esillä tällä sivustolla, ja jotka saattavat olla asianmukaisempia ja tarpeisiisi sopivampia verrattuna tällä sivustolla esillä oleviin.

7. Sinun vastuusi

7.1. Sinun on ryhdyttävä kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin (kuten asianmukaisen viruksilta suojaavan ohjelmiston käyttö) varmistaaksesi, että antamasi tiedot, sisältö, aineisto ja data ei sisällä viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia, Troijan hevosia, matoja, logiikkapommeja tai muuta, jolla saattaa olla saastuttava, haitallinen tai tuhoisa vaikutus tämän sivuston mihin tahansa osaan tai kolmansien osapuolten sivustoihin tai muuhun teknologiaan.

7.2. Sinun on tarkastettava ja varmistettava, että kaikki tälle sivustolle antamasi tiedot, sisältö, aineisto ja data on täsmällistä, täydellistä, virheetöntä eikä harhaanjohtavaa, ja että jaat kaikki asiaankuuluvat faktat. Me emme ole vastuussa emmekä korvausvelvollisia mistään menetyksistä tai vahingoista, joita saatat kärsiä, jos tälle sivustolle antamasi tiedot, sisältö, aineisto tai data ei ole täsmällistä, täydellistä, virheetöntä tai jos se on harhaanjohtavaa tai jos et jaa kaikkia asiaankuuluvia faktoja.

7.3. Ennen kuin hankit mitään tuotteita tai palveluita kolmannelta osapuolelta, sinun on tarkistettava kaikki kolmannen osapuolen sinua koskevat tiedot, sisältö, aineisto ja data, ja varmistettava, että se on virheetöntä, täydellistä, täsmällistä eikä harhaanjohtavaa, ja että olet paljastanut kaikki asiaankuuluvat faktat. On sinun vastuullasi huomata ja korjata kolmannen osapuolen sinua koskevissa tiedoissa, sisällössä, aineistossa ja datassa olevat mahdolliset virheet ennen minkään tuotteen tai palvelun hankkimista. Tämän laiminlyönti saattaa mitätöidä kolmannen osapuolen tarjoaman tuotteen tai palvelun. Me emme ole vastuussa emmekä korvausvelvollisia mistään menetyksistä tai vahingoista, joita saatat kärsiä, jos kolmannen osapuolen sinua koskevat tiedot, sisältö, aineisto tai data ei ole virheetöntä, täydellistä, täsmällistä tai on harhaanjohtavaa, tai jos et ole paljastanut kaikkia asiaankuuluvia faktoja.

7.4. Hyväksyt, että olet korvausvelvollinen meille kaikista vahingoista, menetyksistä kanteista ja kuluista (mukaan lukien kohtuulliset asianajokulut), jotka saatamme kärsiä johtuen käyttäytymisestäsi tällä sivustolla.

 

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2024. All rights reserved.

Käyttäessäsi verkkosivustoamme hyväksyt samalla evästeiden käyttömme.